Bjelovarska 6, 43 227 Šandrovac, Telefon: 043 874 128, Fax: 043 874 366
sjena

Vijesti

sjena
Glasnik Općine Šandrovac Proračun Proračun Provedbeni program 2021-2025. Javna nabava Javni pozivi i natječaji Sjednice Općinskog Vijeća Prostorni planovi Pravo na pristup informacijama LAG Sjeverna Bilogora Plan gospodarenja otpadom Javne usluge Projekti Poljoprivredno zemljište Video kanal Monografija

Ugovor o sufininaciranju projekta „Oživimo naše selo“16.5.2018.


Općinski načelnik Općine Šandrovac Josip Dekalić potpisao je dana 16. svibnja 2018. godine u Zagrebu sa Gabrijelom Žalac, dipl. oec., ministricom Ministarstva regionalnog razvoja           i fondova Europske Unije, ugovor o sufininaciranju projekta „Oživimo naše selo“ - obnova društvenog doma u Jaseniku, povodom Poziva za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2018. godini prema  Programu održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije.


Cilj projekta je obnova i uređenje društvenog doma u Jaseniku u Općini Šandrovac, radi poboljšanja energetske učinkovitosti objekta i podizanja kvalitete usluga.Glavne aktivnosti na projektu su izmjena krovišta površine 172 m2, zamjena vanjske stolarije (prozora i vrata), postavljanje završne obloge podova površine 87 m2 te izrada fasade površine 167 m2 na zgradi društvenog doma u Jaseniku.


Projekt je vrijedan 332.406,88 kuna sa 25% PDV-a. Općina Šandrovac sufinancirati će projekt sa 232.406,88 kuna, dok će se preostali iznos od 100.000,00 kuna sufinancirati iz sredstava MRRFEU.


Objekt će nakon provedbe projekta biti stavljen u funkciju i na uporabu civilnim udrugama i mještanima naselja Jasenik i Šandrovac, te postojećim i potencijalnim korisnicima prostorija društvenog doma. Ovim projektom poboljšati će se uvjeti za rad civilnih udruga i uvjeti za prijam većeg broja potencijalnih korisnika iz šire lokalne zajednice tijekom cijele godine, te će se ostvariti veće energetske uštede na zgradi društvenog doma u Jaseniku. Njime će se ne samo poboljšati kvaliteta društvene infrastrukture, već i stvoriti uvjeti za rast konkurentnosti i razvojnih potencijala  ruralnog područja.


 

< na popis vijesti