Bjelovarska 6, 43 227 Šandrovac, Telefon: 043 874 128, Fax: 043 874 366
sjena

Vijesti

sjena
Glasnik Općine Šandrovac Proračun Proračun Provedbeni program 2021-2025. Javna nabava Javni pozivi i natječaji Sjednice Općinskog Vijeća Prostorni planovi Pravo na pristup informacijama LAG Sjeverna Bilogora Plan gospodarenja otpadom Javne usluge Projekti Poljoprivredno zemljište Video kanal Monografija

POZIV NA SURADNJU - Agro elektronika d.o.o.3.3.2017.


Agro elektronika d.o.o. od 2013. godine aktivno sudjeluje u projektu realizacije ispitivanja uređaja za primjenu pesticida Ministarstva poljoprivrede, a 2014. godine počinje ispitivanje uređaja za primjenu pesticida kao prva privatna ovlaštena stanica sa tri ispitne ekipe i kao takva je najveća u Hrvatskoj.
U skladu sa Zakonom o održivoj uporabi pesticida (NN 14/2014) i Pravilnikom o održivoj uporabi pesticida (NN 142/2012), strojevi za primjenu pesticida podliježu redovitim pregledima radi utvrđivanja ispunjavaju li sve potrebne sigurnosne, ekološke i zdravstvene zahtjeve kako bi se osigurao pravilan rad prskalica i raspršivača, sigurnost primjenitelja, zaštita zdravlja primjenitelja, radnika, ljudi i životinja te zaštita okoliša.
Od 26.studenog 2016. godine, svi vlasnici uređaja bez valjanog pregleda i znaka su u prekršaju i podliježu kaznama od 2.000-50.000 kn.
Slijedom navedenoga da bi omogućili pravovaljano i kvalitetno ispitivanje prskalica i raspršivača vaših sumještana koji nas svakodnevno kontaktiraju na pojedinačnoj bazi i koji još nisu obavili pregled ili kojima ove godine ističe prethodni pregled, molimo Vas za pomoć prilikom organizacije pregleda jer zbog složenosti samog ispitivanja nismo u mogućnosti provoditi pojedinačne preglede.
Bili bismo Vam zahvalni da obavijestite vaše poljoprivrednike o mogućnosti pregleda kako bi se izbjegle neželjene sankcije istih. Također, molimo Vas da nam u što kraćem roku javite potencijalni broj zainteresiranih poljoprivrednika za preglede kako bi mogli na vrijeme dogovoriti i organizirati potrebne preglede.
Za sve upite slobodno nam se obratite.

S poštovanjem
Agro elektronika d.o.o.
Mario Grepoikona
Poziv na suradnju Agro elektronika   

divider
< na popis vijesti