Bjelovarska 6, 43 227 Šandrovac, Telefon: 043 874 128, Fax: 043 874 366
sjena

Udruge i društva

sjena
Glasnik Općine Šandrovac Proračun Proračun Provedbeni program 2021-2025. Javna nabava Javni pozivi i natječaji Sjednice Općinskog Vijeća Prostorni planovi Pravo na pristup informacijama LAG Sjeverna Bilogora Plan gospodarenja otpadom Javne usluge Projekti Poljoprivredno zemljište Video kanal Monografija

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata "Jozo Petak"

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata "Jozo Petak", Doljani 6, 43227 Šandrovac, osnovana je 08. veljače 2014. godine i broji 54 članova.

Cilj udruge je okupljanje branitelja, kroz razna športska okupljanja (turnir u malom nogometu za dan Općine i dan Branitelja, turnir u odbojci na pijesku i turnir u kartaškoj igri BELOT ), pomoć u riješavanju problema članova za ostvarivanje njihovih prava proizašlih iz Zakona o hrvatskim braniteljima u našoj mogućnosti, te organiziranje izleta za sve članove udruge i članove njihovih obitelji.

Udruga se financira iz proračuna Općine Šandrovac, prikupljanjem članarine i raznih donacija (koje su jako male).

Na izbornom saboru udruge održane 08.02.2014.god za predsjednika udruge izabran je MIROSLAV SOKOLIĆ , za dopredsjednike su izabrani DAMIR PLEŠKO I MATO KARDUM a za tajnika udruge izabran je JOSIP MATKOVIĆ.

Predsjednik udruge
Miroslav Sokolić