Bjelovarska 6, 43 227 Šandrovac, Telefon: 043 874 128, Fax: 043 874 366
sjena

Udruge i društva

sjena
Glasnik Općine Šandrovac Proračun Proračun Provedbeni program 2021-2025. Javna nabava Javni pozivi i natječaji Sjednice Općinskog Vijeća Prostorni planovi Pravo na pristup informacijama LAG Sjeverna Bilogora Plan gospodarenja otpadom Javne usluge Projekti Poljoprivredno zemljište Video kanal Monografija

Športsko ribolovna udruga općine Šandrovac

Športsko ribolovna udruga općine Šandrovac „Gradina“ Šandrovac sa sjedištem u Šandrovcu, gospodari sa četiri ribnjaka površine oko 1,3 hektara, prosječne dubine 1 metar. Ribnjaci se svake godine poribljavaju sa 1000 kilogramakonzumne ribe šarana i amura. Osim navedenih vrsta ribe šarana i amura u ribnjacima ima soma,štuke,tostolobika i bijele ribe kao što su babuška,crvenperka i sl.



Na ribnjaku broj 1, koji je ujedno i najveći površinom, vrši se ribolov po sistemu „ulovi i pusti“ i u njemu obitavaju šarani od 3 do 10 kg,amuri od 4 do 15 kg i sl.



Udruga ima pedesetak članova seniora i kadeta. Članovi, osim što love ribu, kroz godinu uredno odrađuju radne akcije: održavanje i uređenje nasipa i okoliša kao i održavanje ribičke kućice.



Svake godine imamo natjecanje u lovu ribe „udicom na plovak“ za seniore i kadete, KUP“Gradina“ u lovu ribe udicom na plovak povodom dana općine Šandrovac i natjecanje na ribnjaku“ulovi i pusti“ za seniore. Naši natjecatelji love županijsku ligu u lovu ribe“udicom na plovak“ i KUP natjecanja u zajednici.