Bjelovarska 6, 43 227 Šandrovac, Telefon: 043 874 128, Fax: 043 874 366
sjena

Gospodarstvo i turizam

sjena
Glasnik Općine Šandrovac Proračun Proračun Provedbeni program 2021-2025. Javna nabava Javni pozivi i natječaji Sjednice Općinskog Vijeća Prostorni planovi Pravo na pristup informacijama LAG Sjeverna Bilogora Plan gospodarenja otpadom Javne usluge Projekti Poljoprivredno zemljište Video kanal Monografija

Bazen "Gradina"

Godine 2007. bazen i kupališne objekte preuzima i prenosi u svoje vlasništvo Općina Šandrovac sa svim popratnim sadržajima, kao i ugostiteljskim objektom izgrađenim 1964. godine.

Uređenjem bazena „Gradina“ i sadržaja oko bazena svake godine broj korisnika bazena se povećavao. Primjereno održavan bazen i zelene površine oko bazena s igralištima za djecu i odrasle, svake godine dolazi sve više kupača, posebice vikendima.
Prije nekoliko godina pristupilo se uređenju unutrašnjosti bazena oblaganjem posebnom specijalnom folijom, koja sprečava nastanak mikroorganizama i algi, što će smanjiti troškove održavanja (gubitak vode, bojanje bazena i dr.). Postavljeni su novi filtri, ventili i dovodne cijevi, pa više neće biti potreba česte izmjene vode, s tim će voda biti i toplija.
U Općini Šandrovac vjeruju da će smanjiti režijske troškove, jer plastifikacijom školjke bazena trebao bi biti riješen problem nestanka vode i to zahvaljujući položenoj plastičnoj foliji. Oblaganjem bazena folijom više se neće morati bojati školjka bazena, što će biti znatna ušteda u troškovima održavanja bazena „Gradina“.

Osim kupanja u lijepom i idiličnom okruženju, postoje i ostali sadržaji za rekreaciju, odbojkaško igralište na pijesku, mini golf igralište, jedino u Bjelovarsko bilogorskoj-županiji.

Bazen

Bazen

Bazen

Bazen

Bazen